Order fyra (4) DigniCap® system Korea

Files for download
Dignitana Release - wkr0006.pdf

Dignitana har erhållit en order om fyra ytterligare system för marknaden i Korea. Systemen kommer att levereras under fjärde kvartalet och skeppas direkt från Dignitanas lager.

VD Martin Waleij Dignitana AB kommenterar:

Det har sedan en tid pågått en klinisk utvärdering av DigniCap® i Korea och i ljuset av detta är det intressant att vi nu får en ytterligare beställning. Vår koreanske partner arbetar även med andra onkologisystem och kan nu erbjuda paketerbjudande tillsammans med dessa.

Vi har noterat ett ökat globalt intresse i kölvattnet av den uppmärksamhet som Dignitana fått runt sin PMA-studie i USA. Studien har genererat ett stort antal artiklar som även har plockats upp utanför USA. Vi ser stor potential i Asien och hoppas att positiva referenser från Korea och Hong Kong kan vara till hjälp i vår kommande lansering i Kina tillsammans med vår partner Konica Minolta.


För ytterligare information:

Martin Waleij

VD, Dignitana AB (publ)

Telefon: 0733- 93 70 76

E-post: martin.waleij@dignitana.se


Dignitanas affärsidé är att utveckla, tillverka och marknadsföra medicintekniska system som primärt skall användas som skalpkylningssystem vid cytostatikabehandling i syfte att eliminera eller kraftigt reducera håravfall.

DigniCap™ -systemet bidrar väsentligt till patienternas välbefinnande i en mycket svår situation. Det förmedlar en del i en positiv självvärdering, som tillsammans med genomförande av åtgärder för optimal livskvalitet och aktiv livsföring visats vara av stor betydelse.

Dignitanas aktier handlas på NASDAQ OMX First North med Erik Penser Bankaktiebolag som Certified Advisor.